Arenas Prat
Advocats Barcelona
www.arenasprat.com

DRET DE SUCCESSIONS

El Dret de Successions constitueix una eina importantíssima en la vida d´una persona. És important en essència com a forma de regular i evitar en la mesura del legalment possible una aplicació impositiva extremadament intensa, i que suposem cada any anirà a més, atesa l´actual necessitat d´ingressos dels estats pel pagament del seu deute.

Des del despatx planifiquem l´herència en vida del causant, des de la més petita fins la més gran, procurant un estalvi importantíssim en l´impost de successions. Aquesta planificació l´efectuem tant en la vessant personal com en la vessant empresarial pels casos d´empreses familiars, organitzant una successió ordenada, efectiva i de tranquil·litat per l´interessat.

Interessem contínuament dels nostres clients la redacció de protocols familiars i altres documents com a instruments que permet garantir la continuïtat de l´empresa familiar i que ajudarà, en definitiva, a l´estabilització i creació de pau en l´entorn de la seva família.

La nostra filosofia personal i de despatx ens ajuda a portar a terme amb èxit, credibilitat i eficàcia successions organitzatives empresarials de tot tipus.Una solució per a cada problema.

Advocats Barcelona

c/ Soledat, 9 | 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona) | Tel. 936 537 639 | Mòbil 678 563 107

Realizada por Thesauro    -     buscadorprofesional.com/arenasprat-advocats